Activitats d'enoturisme a l'Empordà

Activitats Anuals

Botiga Online - Productes de proximitat - Agrobotiga

Botiga Online

Activitats anuals

Un cop a l’any Empordàlia organitza el Fes-te el most i la Festa d’Empordàlia.

ACTIVITATS D'ENOTURISME

fes-te el most

Fes-te el most

Si voleu gaudir d’ una experiència molt especial i posar-se a la pell del veremador, no us ho podeu perdre la nostra activitat d’estiu: Fes-te el Most, una activitat familiar, divertida i original!  El punt de trobada és el celler de Vilajuïga, a les 9:30 hores. Tot estarà disposat per sortir a les 10:00 hores en trenet cap a les vinyes. Allà, els participants tallaran el raïm i el posaran en caixes. L’esmorzar es farà al celler de Vilajuïga. És aquí on tocarà aixafar els raïms amb els peus, premsar el most, i finalment, embotellar-lo. Aquesta activitat té lloc cada dissabte durant el mes de setembre. Places limitades!

La festa d'Empordàlia

L’últim diumenge de novembre de cada any, just quan el nou oli surt al mercat, Empordàlia celebra una festa popular on es realitzen diferents activitats simultàniament. Hi ha ball, música, un esmorzar popular, tastos del nou oli conduits i visites al molí d’oli amb ruta amb el trenet per les oliveres. Una jornada familiar i festiva oberta per a tothom.

Activitat gratuïta oberta a tothom. 

Propera data: 27 de novembre de 2022. Celler Empordàlia de Vilajuïga.

* Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. La visita amb trenet i els tastos comentats, tenen places limitades, segons disponibilitat (no es reserven places i va per ordre d’arribada, a la caixa, el mateix dia es dona un tiquet per reservar la plaça). L’esmorzar és optatiu i té un preu de 3€ (es regala una copa).

la festa d'empordàlia
podar la vinya activitat diferent

Poda la vinya

Vols ser viticultor per un dia? Doncs aquest és el teu taller! Impartit per la tècnica de camp Cheli Casanovas, aprendrem la tècnica de poda respectuosa, què aplicarem posteriorment a la vinya. Tot seguit, farem un aperitiu al celler de Vilajuïga.

Una activitat molt lúdica que ens mostrarà l’altra cara de l’elaboració del vi!

VALS REGALS

Tens un val regal per visitar-nos?
Reserva aquí el dia de la teva visita

Tens un val regal per bescanviar?