Activitats d'enoturisme a l'Empordà
Activitats Anuals

Botiga Online - Productes de proximitat - Agrobotiga

Activitats anuals

Un cop a l’any Empordàlia organitza el Fes-te el most i la Festa d’Empordàlia.

ACTIVITATS D'ENOTURISME

Si voleu gaudir d’una experiència molt especial i fer la verema com es feia antigament, no us podeu perdre aquesta activitat d’estiu, familiar, divertida i original!

El punt de trobada és el celler de Vilajuïga, a les 9:30h. Tot estarà preparat per sortir a les 10h. en trenet cap a les vinyes. Allà, els participants tallaran el raïm i el posaran en caixes. L’esmorzar es farà al celler de Vilajuïga. Després, tocarà aixafar els raïms amb els peus, premsar el most, i finalment, embotellar-lo.

Aquesta activitat té lloc cada dissabte durant el mes de setembre. Places limitades!

(*) Aquesta activitat es duu a terme en català. Si voleu fer-la en una altra llengua, si us plau, contacteu-nos.

La festa d'Empordàlia

L’últim diumenge de novembre de cada any, just quan el nou oli surt al mercat, Empordàlia celebra una festa popular on es realitzen diferents activitats simultàniament. Hi ha ball, música, un esmorzar popular, tastos del nou oli conduits i visites al molí d’oli amb ruta amb el trenet per les oliveres. Una jornada familiar i festiva oberta per a tothom.

Activitat gratuïta.
26 de novembre de 2023 de 10h a 14h.
Celler Empordàlia de Vilajuïga.

(*) Activitats gratuïtes i obertes a tothom. La visita amb trenet i els tastos comentats, tenen places limitades, segons disponibilitat (no es reserven places i va per ordre d’arribada. A la caixa, el mateix dia, es donarà un tiquet per reservar la plaça). L’esmorzar és optatiu i té un preu de 5€ (es regala una copa).

Poda la vinya

Vols ser viticultor per un dia? Doncs aquest és el teu taller!

Impartit per la tècnica de camp Cheli Casanovas, aprendrem la tècnica de poda respectuosa, què aplicarem posteriorment a la vinya. Tot seguit, farem un aperitiu al celler de Vilajuïga.

Una activitat molt lúdica que ens mostrarà l’altra cara de l’elaboració del vi!

VALS REGALS

Tens un val regal per visitar-nos?
Reserva aquí el dia de la teva visita

Tens un val regal per bescanviar?