Regals solidaris

Nadal solidari a Empordàlia!

A Empordàlia celebrem un Nadal solidari. No és la primera vegada que col·laborem amb entitats sense ànim de lucre i que organitzem activitats solidàries en benefici dels més necessitats. Des de fa un parell d’anys, col·laboràvem amb la cistella solidària de Nadal de la Fundació Arrels, que enguany ha deixat de fer-se, oferint-los Oli de Pau; així com col·laboracions per Sant Jordi adquirint productes elaborats per la Fundació, com punts de llibre i roses per regalar. Amb We Love Uganda, ja es va fer una donació de productes per unes vendes solidàries que l’entitat va dur a terme a principis d’aquest any.

Per a aquesta campanya de Nadal, hi ha previstes dues accions solidàries. D’una banda, una part dels beneficis de les vendes del vi Antima anirà destinada a la Fundació Arrels, que vetlla perquè no hi hagi ningú dormint al carrer, una missió molt important, sobretot ara, a l’hivern i per Nadal. Durant tot el mes de desembre i fins el final de les festes de Nadal, cada ampolla venuda serà un donatiu per a la Fundació.

“Antima, el vi solidari d’aquestes festes. Cada Nadal col·laborem amb la Fundació Arrels, aquest any ho fem amb l’Antima. Una part dels beneficis seran destinats a la fundació. A la Fundació Arrels atenen i orienten les persones sense llar que viuen als carrers. També es treballa per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer.”

També, el dia 14 de gener a les 12.30h es farà al celler Empordàlia de Vilajuïga un maridatge de vins i formatges. L’activitat anirà a càrrec de l’expert en formatges Toni Gerez, cap de sala de restaurant Castell de Peralada, que ha estat el primer cap de sala distingit com a tal per la GuiaMichelin. En Toni també ha treballat amb els millors chefs, com Paco Pérez, Ferran Adrià (en la seva etapa al Bulli), Xavier Sagristà, etc.

En aquesta ocasió, ens presentarà 15 formatges, maridats amb els vins d’Empordàlia. El preu del’activitat és de 50€ per persona i la recaptació íntegra anirà en benefici de We Love Uganda, associació sense ànim de lucre, ubicada a l’Empordà, que lluita contra les desigualtats i treballa per l’educació dels infants a Uganda.

Les places són limitades (reserves, 616 486 900).

Més informació: www.empordalia.com

facebook.com/CoopEmpordalia

twitter.com/CoopEmpordalia

instagram.com/empordalia/

Últimes notícies

NEWSLETTER

Subscriu-te a la nostra newsletter

Tens un val regal per bescanviar?