Tornen les Setmanes dels Productors de Proximitat i els aperitius musicals a Empordàlia!

Els mesos de maig i octubre, us convidem a descobrir els productes de proximitat de l’Empordà que trobareu a les nostres prestatgeries. A les agrobotigues de Pau i Vilajuïga, us oferirem degustacions d’un producte diferent cada setmana, maridat amb el vi més escaient per a cada producte i l’oli de Pau.

Cada setmana, un productor de proximitat, dels que ofereixen els seus productes a les agrobotiques del celler, és el protagonista. I de dimecres a diumenge, els clients que s’apropin a les botiguesgaudiran de degustacions d’un producte diferent cada setmana, maridat amb el vi d’Empordàlia més adient o amb l’Oli de Pau. Aquestes degustacions s’oferiran tant a la botiga de Pau com a la de Vilajuïga.

Les Setmanes dels Productors culminen en dos aperitius musicals on combinarem la música amb els productes que us hem presentat durant el mes; El dia 20 de maig, gaudirem de la companyia de Madamme Mustash i el dia 21 d’octubre ens acompanyarà DJ Tònics (Dj de l’Orquestra Mitjanit).

L’entrada és gratuïta. Hi haurà servei de Wine Bar. Les places són limitades, podeu fer reserva en a través del correu aquí, no us ho perdeu!

Productors de Proximitat Empordàlia

Calendari:

del 5 al 8 d’octubre: Melmelades Can Bech.
del 12 al 15 d’octubre: Formatges Mas Marcé.
del 19 al 22 d’octubre: Anxoves Solés.
del 26 al 29: Embotits El Graner.

Últimes notícies

NEWSLETTER

Subscriu-te a la nostra newsletter

Tens un val regal per bescanviar?